top of page

Wij bieden voor elke toepassing de juiste shredder

Bijgewerkt op: 18 okt. 2021
De Sutter - Goethals: gespecialiseerd in houtshreddering


De Sutter - Goethals uit Evergem bij Gent is gespecialiseerd in houtshreddering. Wij beschikken over zeven verschillende shredders, waardoor we voor elke toepassing de juiste machine beschikbaar hebben. Wij kunnen de machines indien nodig flexibel inzetten en aanpassen aan uw werf. Wij werken bovendien zelfstandig waardoor we snel bij u ter plaatse kunnen zijn.


Onze flexibele, professionele en vlotte werkwijze onderscheidt ons van andere bedrijven. Shredders die wij onder andere kunnen inzetten zijn onze shredder voor groenafval, afbraakhout en C-hout. Het geshredderde hout wordt hergebruikt in de energie of wordt gebruikt voor pallets. Daarnaast beschikken we over een speciale afvalshredder waarmee we restafval kunnen verwerken. Wij zijn volledig uitgerust met ons eigen materiaal en komen graag langs bij uw afvalbedrijf.


Knowhow, ervaring en klantvriendelijke service


Ons bedrijf staat bekend om zijn knowhow, ervaring, professionaliteit en klantvriendelijke service. Herstellingen aan de machines voeren wij zelf uit, waardoor we onafhankelijk en snel werken. Naast het feit dat wij gespecialiseerd zijn in houtshreddering kunt u bij ons containers voor verschillende doeleinden huren.


Wij bieden een zeer volledige service. Van het leveren, plaatsen, ophalen tot het verwerken van uw afval, bij De Sutter - Goethals bent u aan het juiste adres. Wij verwerken bovendien niet alleen hout, groenafval en restafval, maar ook beton en steenpuin. Onze service is beschikbaar in de gehele regio rondom Gent.

Voor vragen of meer informatie over onze diensten kunt u direct contact opnemen met onze vakmensen. Wij zijn bereikbaar via de telefoon, e-mail en het contactformulier op de website. Via de website kunt u bovendien (geheel vrijblijvend) een offerte aanvragen voor onze diensten.


Graag tot ziens bij De Sutter – Goethals in Evergem!

126 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page