top of page
Recyclagebedrijf in Gent

Recyclage van alle soorten afval in Evergem (Gent)

Uw recyclagebedrijf in Gent (Oost-Vlaanderen)

De Sutter - Goethals uit Evergem (Gent) is naast een betoncentrale ook een recyclagebedrijf. Weet u niet wat te doen met afval van bijvoorbeeld afbraakwerken? De Sutter - Goethals weet er raad mee: recyclage!

Op onze breekwerf worden allerlei soorten afval aangevoerd. Als recyclagebedrijf bestaat onze taak eruit het afval op milieuvriendelijke wijze te recycleren. Wij beschikken als specialist in recyclage immers over een eigen mobiele breekinstallatie en zeefinstallatie die het recycleren van afval mogelijk maakt.

U ziet, als recyclagebedrijf hebben wij de nodige installaties voor handen om ons steentje aan de natuur bij te dragen. Een recyclagebedrijf is in onze samenleving tenslotte onontbeerlijk geworden. Recycleren heeft immers twee grote voordelen. Het gaat vervuiling tegen én zorgt ervoor dat afval hergebruikt wordt in nieuwe producten. Afhalen van meng, beton- en asfaltpuin en ook zeefzand. Deze zijn allemaal Copro gekeurde granulaten. 

Ook bieden wij de mogelijkheid tot storten van grond en afhalen van teelaarde.


Wilt u meer informatie over de service die wij als recyclagebedrijf leveren? Neem dan zeker eens contact met ons op! Wij beantwoorden snel al uw vragen omtrent het recycleren van afval. Ook voor afbraakwerken zelf staan wij paraat.

bottom of page